Áthelyezett gazdatiszt
Správa o tom, že účtovník panstva Andrášiovcov Štefan (István) Czékus je v júni 1908 preložený z Humenného do obce Tiszadob (dnes Maďarsko). [Tu sa nachádza kaštiel Júliusa Andrášiho z roku 1902 (viď. Uj idők Lexikona).]