Fa árverések a felvidéken
Dražba dreva z časti lesného hospodárstva obcí Palota a Medzilaborce prebehla 23. 11. 1905. Kupujúci boli zväčša z Haliče (Poľsko) a zaplatili tak nízke ceny zaň, že nie je možné predpokladať zisk urbariátu.