Két polgármesteri szék üresedésben
Správa o uvoľnení miest mešťanostu v obci Jelšava po úmrtí a v Revúcej, kde Dr. Dezider (Dezső) Mihalik bol vymenovaný za hlavného župného úradného prokurátora na Gemeri.