Uj vármegyi tisztviselők
V januári 1914 boli vymenovaní noví župní úradníci: Jozef (József) Molnár za župného podsudcu, Ladislav (László) Kubinyi za slúžneho, Štefan (István) Zehery za titulárneho hlavného lekára a Rudolf (Rezső) Weinberger za župného podsudcu