Halálozások
Správy o úmrtí známych osobností Gemersko-malohontskej župy. Fridrich (Frigyes) Ethey (1828-1914) pôsobil ako mestský hospodársky poradca, člen župného zastupiteľstva. Pochovaný bol v Rimavskej Sobote. František (Ferenc) Wisnyóvszky (1885-1914) bol pochovaný v Rimavskej Sobote. Pôsobil ako pomocný majster na Lesnom úrade v Rimavskej Sobote. Iza Czékus (1881-1914) zomrela 4. 01. 1914 v Kunovej Teplici vo veku 33 rokov. Bola sestrou hlavného notára Štefana (István) Czékusa z Plešivca. Pochovaná bola v Kunovej Teplici.