Szinészet Rimaszombatban
Divadelná spoločnosť Dezidera (Dezső) Rácza po ukončení hosťovania v Hnúšti pricestovala 1. 01. 1914 do Rimavskej Soboty a 2. 01. začína hrať. Program nie je uvedený. Táto spoločnosť nie je súčasťou [bansko-bystricko-mukačevskej] oblasti.