Polgármester jelöltek
Na uvoľnené miesto mešťanostov Revúcej a Jelšavy kandidujú Jozef (József) Smál, župný tajomník a právny koncipient župnej administratívy a Viliam (Vilmos) Szontagh, hlavný slúžny. V januári 1914 bol vyhlásený konkurz. Obidvaja uchádzači majú plnú podporu občanov mesta.