Közgyűlés
Program pripravovanej 11. slávnostnej schôdze Katolíckeho tovarišského spolku v Rožňave na deň 18. 01. 1914. Otvorenie - Vojtech (Béla) Lóska, životopis Adolfa Kolpinga, zakladateľa hnutia v Európe - Viliam (Vilmos) Gallovicz, recitácia básne "Kolping élete" Daniel (Dániel) Száraz ml., dekan. Hlásenie pokladníka, tajomníka a predsedu spolku. Odhalenie portrétu A. Kolpinga.