A Protestáns Iparosok Egylete...
Správa o zahájení cyklu vzdelávacích prednášok z oblasti histórie, národopisu, hospodárstva a priemyslu v Spolku protestantských remeselníkov v Rožňave Prednášku vždy doplní recitácia. Budú sa konať v termíne od 11. 01. do 22. 02. 1914.