A peleskei nótárius előadása...
Kladné hodnotenie predstavenia divadelnej hry Notár z Pelešky, ktoré malo premiéru 10. 01. 1914. Účinkovali študentky dievčenskej školy (Mici) Kun, Jolana (Jolánka) Kathona, (Ilmuska) Kathona, Etelka Lenkey, Júlia (Juliska) Stromp, Gizela (Gizike) Dienes.