A munkásbiztositó pénztárak...
Správa o stretnutí riaditeľov Oblastných robotníckych poisťovní (zamestnaneckých?) v Košiciach v januári 1914. Za oblasť Gemera sa zúčastnili Ondrej (Endre) Járossy z Rožňavy a Ľudovít (Lajos) Molnár z Rimavskej Soboty. Rozhodli sa o vytvorení hornouhorského obvodu a tak isto o pravidelnom stretávaní sa vždy v inom meste okruhu.