Polgári lövészeti tanfolyam Rozsnyón
Správa o organizovaní streleckých kurzov od 25. 01. 1914 v Rožňave. Na základe rozhodnutia ministra kráľovskej domobrany budú kurzy viesť nadporučík domobrany z Jelšavy Ľudovít (Lajos) Orincsay a profesor telocviku Katolíckeho hlavného gymnázia v Rožňave Mikuláš (Miklós) Komoróczy.