A főügyészi hivatal átvétele
Dr. Dezider (Dezső) Mihalik sa ešte dňa 3. 02. 1914 zúčastní ako predseda volebnej komisie schôdze, ktorá organizuje kandidatúru parlamentného poslanca za mesto Jelšava a od 7. 02. 1914 preberie funkciu hlavného prokurátora v Gemersko-malohontskej župe.