Felolvasás
Kladné hodnotenie prednášky profesora Katolíckeho hlavného gymnázia v Rožňave Virgila Kolumbána o katolíckej tlači. Po prednáške vystúpili sestry Kamila a Hedviga Sztanikové s hrou na klavíri a speváckym duetom.