A dobsinaiak csalódása
Na veľké sklamanie sa do konkurzu o nájomníka ľadovej jaskyne v Dobšinej (RV) v januári 1914 neprihlásil nikto okrem predchádzajúceho nájomníka Ondreja (Endre) Fejéra. Konkurz bol vyhlásený a oznámený aj v zahraničnej tlači.