Házasság
Správa o uzavretí manželstva dňa 12. 01. 1914 v Rimavskej Sobote. Četnícky poručík Ján (János) Havranek sa oženil so Zlaticou (Aranka) Ráróssy, dcérou advokáta Júliusa (Gyulu) Ráróssyho a jeho manželky Vilmy, rod. Benkovits.