A premontreiek gyásza
Nekrológ k úmrtiu priora rádu premonštrátov v Jasove - Štefan (István) Gondu 21.01.1914. Narodil sa v roku 1833 v Spišskom Hrhove (SN), pôsobil v rumunskej Oradey, od roku 1878 bol priorom rádu v Jasove. Od roku 1910 bol na dôchodku.