A jolsvai kerület uj képviselője
Hlavný slúžny okresu Jesenské - Gejza Kubíni (Géza Kubínyi) ml. získal mandát parlamentného poslanca za mesto Jelšava. Predseda volebnej komise Dr. Dezider (Dezső) Mihalik, župný prokurátor, mu odovzdal dňa 3. 02. 1914 mandát. Nemal protikandidáta.