Tanulmányi kirándulásra készül...
Profesor Evanjelického a.v. gymnázia v Rožňave Michal (Mihály) Pásztor pripravuje pre žiakov školy výlet do Rijeky a Benátok. Má sa uskutočniť cez veľkonočné sviatky.