Nagyrőcze és Jolsva polgármesteri...
Na uvoľnené miesto mešťanostu v Revúcej kandiduje Jozef (József) Smál, župný tajomník a v Jelšave Jozef (József) Habán, mestský notár bol poverený dočasným vykonávaním tejto funkcie, pokiaľ neprebehnú na jeseň 1914 voľby.