Farsangi est a Kath. Legényegyletben - (-)
Kladná recenzia ochotníckeho predstavenia členov Katolíckeho tovarišského spolku v Rožňave pravdepodobne z pera Mikuláša (Miklós) Komoróczyho. Maskérom hercov bol mestský kaderník Erdős. Program: srbská komédia Ľúbostný list, fraška Pred tretím zvonením, komédia Prichádza pytač. Autori hier nie sú uvedení.