A rozsnyói polgári lövésztanfolyam
Zatiaľ je prihlásených 60 záujemcov, 48 sa zúčastnili prvého stretnutia. Výcvik prebieha v telocvični Katolíckeho hlavného gymnázia v Rožňave každú nedeľu od 16,00 do 17,30 hod. Strelecký kurz vedie profesor telocviku Mikuláš (Miklós) Komoróczy od 25. 01. 1914.