A Nőegylet közgyűlése
Dobročinný ženský spolok v Rožňave pripravuje na 25.01.1914 svoje valné zhromaždenie. Na programe je zhodnotenie činnosti, prehľad o rozpočte a hospodárení, voľba náhradných členov. Predsedníčkou spolku je Etelka Vargová.