A kath. főgimnázium szinelőadása
Študenti Katolíckeho hlavného gymnázia v Rožňave pripravili premiéru komédie v troch dejstvách Bubliky (Buborékok) maďarského autora Gergelya Csikyho. Prehľady účinkujúcich, ceny vstupeniek. Predstavenie je spojené s tanečnou zábavou a výťažok je venovaný na dobročinné účely.