Népszövetségi gyülés
Schodza katolíckej Ľudovej jednoty v Rožňave sa bude konať 25.01.1914 v priestoroch Katolíckeho tovarišského spolku. Vyhodnotenie činnosti prednesie predseda Dr. Martin (Márton) Gőbl.