Városok állami segélye
Uhorské kráľovské ministerstvo vnútra prispelo finančnou výpomocou pre tieto mestá: Rožňava - 14 000 korún, Rimavská Sobota 20 000 korún, Revúca 11 000 korún, Jelšava 14 000 korún, Dobšiná 11 000 korún.