A karácsonyi iparkiállitást...
Zasadanie organizačného výboru 8. 02. 1914 pod predsedníctvom Ondreja (Andora) Aczéla zhodnotilo priebeh vianočnej remeselníckej výstavz v Rožňave a odovzdalo ocenenia a diplomy najlepším zúčastneným remeselníkom.