Tóth Jenő festőművész Rozsnyón
Bývalý študent Katolíckeho hlavného gymnázia v Rožňave Eugen (Jenő) Tóth, maliar a etnograf, ktorý pôsobil dlhšiu dobu v Indii pripravuje na koniec februára prednášku o svojom pobyte v tejto krajine pre Rožňavčanov.