A jolsvai mandátum
Predvolebná schôdza v Jelšave potvrdila vo funkcii kandidáta na parlamentného poslanca za mesto Jelšavu Gejzu Kubíniho (Géza Kubínyi) ml., hlavného slúžneho z Jesenského okresu. Kandidatúra Elemíra (Elemér) Hevessyho sa ukázala ako ničím nepodložená správa.