Farsangi est
Správa o prípravách na premiéru divadelných vystúpení Katolíckeho tovarišského spolku v Rožňave dňa 1.02.1914. Autori divadelných hier (A szerelmes levél, Ľúbostný list, Harmadik csengetés előt, Pred tretím zvonením, Jön a kérő, Prichádza pytač) nie sú uvedení.