A szádelővölgyi ut kiépitése...
Myšlienku obvodného notára z Bôrky Vojtecha (Béla) Gosslera o výstavbe cesty z Lúčky do Zádielskej doliny podporuje aj Karpatský turistický spolok. Obvodný notár zvolal do obce Lúčka schôdzu, ktorá má prerokovať túto výstavbu - dňa 10.02.1914.