A Protestáns Iparosok Egylete...
Spolok protestantských remeselníkov v Rožňave sa zišiel na svoje zhromaždenie dňa 25.01.1914 pod predsedníctvom Štefana (István) Götza. Novým predsedom sa stal Ľudovít (Lajos) Greck, podpredsedom Mikuláš (Miklós) Rozgonyi, zapisovateľ Aladár Egyed, pokladník Alexander (Sándor) Róth. Schôdza rozhodla dať vyhotoviť portrét odchádzajúceho predsedu A. Götza za jeho zásluhy.