Szolgálati érdemrend átadás
Štefan (István) Komáromy, tajomník župného požiarneho spolku, odovzdal riaditeľovi dobšinskej školy a zároveň veliteľovi Dobrovoľného požiarneho spolku v Dobšinej - Jánovi (János) Ulreichovi kráľovský záslužný rád za 25-ročné pôsobenie v spolku.