Benedek Sándor lemondása
Alexander Benedek, vicepredseda Správneho súdu a parlamentný poslanec za jelšavský obvod za Stranu práce - oznámil zrieknutie sa svojej kandidatúry 27.01.1914 predsedovi Strany práce Samuelovi (Samu) Heringovi. Tento pôsobí ako správca lesného hospodárstva kniežaťa [Coburga] v jelšavskom okrese.