Érettségi vizsgálatok
Výsledky maturitných skúšok na Katolíckom hlavnom gymnáziu v Rožňave za školský rok 1911/1912. Predsedom maturitnej komisie bol školský inšpektor banskobystrického školského obvodu Emil Jurkovich. 30 žiakov bolo pripustených k ústnym skúškam na základe výsledkov písomných skúšok. Sedem ich ukončilo výborne, desať dobre, deväť dostatočne. Traja študenti zopakujú skúšky na jeseň, jeden zopakuje písomné aj ústne skúšky.