Egyházmegyei hirek
Informácie o novovymenovaných kňazoch na jednotlivé farnosti v rožňavskej diecéze v júni 1912: na farnosť v Krásnohorskom Podhradí bol menovaný Ladislav (László) Horváth, do Držkoviec Augustín (Ágoston) Gálla, do Polomky František (Ferenc) Horánszky a do Smolníka Ernest (Ernő) Steffkó.