Szerkesztésről való lemondás
Pomocný školský inšpektor Gemersko-malohontskej župy Štefan (István) Bihary sa v júni 1912 zriekol funkcie zodpovedného redaktora v redakcii časopisu Iskoláink vychádzajúcom v Rimavskej Sobote.