Gazdasági tudósitók
Správa o tom, že v decembri 1906 boli vymenovaní hospodárski spravodajcovia pre okresy Michalovce (Lénard Szkurkai z Trhovišťa, Ján Dudits z Rakovca, Ján Magyar z Malčíc), Sečovce (Florián Hőfer z Úpora) a Vranov (Vojtech Szüts z Tovarného)