Közérdek - W.
Úvodník zaoberajúci sa negatívnymi zmenami zaznamenanými pri rozvoji Humenného. Pouázanie na to, že Stropkov v rámci organizačných zmien odobral Humennému polovicu pozemkovej knihy, Michalovce si zobrali časť meštianskej školy, polovička daňového úradu bude preložená do Sniny. Železničné spojenie nie je vyhovujúce, veď do Pesti či Košíc sa cestuje viac dní.