A homonnai fatalság...
Referát o ochotníckom predstavení v Humennom z decembra 1906, ktoré bolo spojené s tanečnou zábavou. O.i. vystúpil s prednesom Karol (Károly) Rónai mladší. [Menovaný uverejňuje básne, fejtóny a eseje v časopise Homonna és Vidéke]