Esküvő
Oznam o tom, že dňa 7. 07. 1908 v obci Csermő uzavrú manželstvo učiteľka štátnej školy Etela (Etuš) Kelemen a učiteľ Leopold (Lipót) Drégely [? sebespataki] bývalý učiteľ školy židovskej náboženskej obce z Humenného.