Halálozás - W.
Nekrológ o Móricovi (Mór) Friedmanovi, ktorý zomrel 14. 06. 1908 v kúpeľoch Bikszád. Pohreb sa uskutočnil v Humennom až 18. 06. 1908. Menovaný pôsobil dlhé roky ako mestský pokladník a v židovskej náboženskej obci v Humennom pôsobil ako notár - zapisovateľ.