A pósta automobiljai
V rámci poštových služieb zavádza sa vo februári 1910 pravidelná denná poštová a osobná preprava tam, kde nie je dostatočná železničná sieť a najmä do kúpeľov. O.i. preprava bude zabezpečená medzi Košicami, Herľanami, Vranovom, Stropkovom, Zborovom a Bardejovom