Közigazgatási hir
Správa o tom, že na uvoľnené pracovné miesto slúžnovského úradu v Humennom nastúpi v júni 1908 slúžny Dr. Ladislav (László) Görgey. Do Medzilaboriec nastúpi tabulárny hlavný slúžny Štefan (István) Bencsik.