Változások a pénzügyiigazgatóságnal
Správa o tom, že riaditeľ finančnej správy zo Sátoraljaujhely (HU) Andrej (Endre) Mauks bol preložený do Bratislavy ako finančný radca. Imrich (Imre) Brey bol z Bratislavy preložený do Sátoraljaujhely za zástupcu vedúceho finančnej správy