Évzáró ünnepély
Referát zo slávnostného ukončenia školského roku v rímskokatolíckej dievčenskej meštianske škole v Humennom dňa 26. 06. 1908. Príhovor ku študentkám mal kanonik Andrej (Endre) Lehoczky. Rozdali sa finančné odmeny pre úspešné študentky. Peniaze zaslal lekárnik Arnold Fabián.