Hivatalos árverési hirdetmény - Káder, František; Goócs, Jozef
Oznam o konaní dražby na poľovné právo v chotári Podskalky [dnes časť Humenného] na obdobie 6 rokov. Dražba sa koná v Humennom 8. 07. 1908.