Kutatási engedély
Správa o tom, že Uhorský kráľovský banský kapitanát (Magyar királyi bányakapitánság) vydal povolenie pre obyvateľa Krásneho Brodu Kazimíra Wolmanna na banský výskum oblasti obce Sukov v júni 1908.