Hivatalvizsgálat Sztropkón
Správa o tom, že prebehla kontrola slúžnovského úradu v Stropkove 12. 06. 1908. Bola vyhlásená všeobecná pochvala pre hlavných slúžnych Tomáša (Tamás) Malonyayho a Júliusa (Gyulu) Durcsinszkého za vzorné vedenie agendy.