Feljegyzések a karácsonyi iparkiállitásról - (-)
Podrobný prehľad ocenených remeselníkov v jednotlivých kategóriách na vianočnej remeselníckej výstave v Rožňave, ktorá sa konala na prelome rokov 1913/1914. Ako predseda organizačného výboru pracoval obchodník Ondrej (Andor) Aczél, Karol (Károly) Rege st. - hlavný pokladník, zapisovateľ Gejza (Géza) Kemény, Zoltán Gömöry.